Συμμετοχή στην έκθεση Metal Machinery 2018

Συμμετοχή στην έκθεση Metal Machinery 2018

Metal Machinery 2018

Η εταιρία "Φ. & Δ. Καρβέλας Ο.Ε." συμμετέχει φέτος στην Metal Machinery που θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόµιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα.

Η έκθεση θα λειτουργεί Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 9, 10 & Νοεμβρίου 2018 από τις 10:00πμ ως τις 8:00μμ. Για την είσοδο σας στην έκθεση μπορείτε να κατεβάσετε ή/και να εκτυπώσετε την πρόσκληση κάνοντας κλικ στο banner που ακολουθεί.

Ελπίζουμε να σας συναντήσουμε στην έκθεση Metal Machinery 2018 και να έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε από κοντά για τις ανάγκες σας στον μηχανολογικό και βιομηχανικό εξοπλισμό. Θα μας βρείτε στην αίθουσα 1, διάδρομος Β, περίπτερο 14.


Πρόσκληση για την Metal Machinery 2018

Λίγα λόγια για την έκθεση Metal Machinery 2018

Metal Machinery 2018
9 – 11 Νοεμβρίου η ελληνική βιομηχανία ξαναβρίσκει τη δική της έκθεση

Το restart της εγχώριας παραγωγής και ο εθνικός στόχος για συνεισφορά του κλάδου της βιομηχανίας σε ποσοστό 12% μέχρι το 2020, δημιουργούν νέες ευκαιρίες και ξαναφέρνουν στο προσκήνιο τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και επενδύσεων για τον εγχώριο κλάδο της μεταποίησης.

Στο πλαίσιο αυτό, η έκθεση για τη βιομηχανία της χώρας μας, η METAL MACHINERY 2018 επιστρέφει δυναμικά και δίνει την ευκαιρία σε προμηθευτές και πελάτες να δουν από κοντά όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους κλάδους της επεξεργασίας μετάλλου, του βιομηχανικού εξοπλισμού και των νέων τεχνολογιών παραγωγής.

Καινοτόμες λύσεις που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και τις δυνατότητες πρόσβασης σε νέες αγορές και προϊόντα, καθώς και νέες τάσεις όπως το digitalization και το smart manufacturing, αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους βιομηχανικούς κλάδους, της μηχανολογίας - μηχανουργίας, χάλυβα, σιδήρου, αλουμινίου, ηλεκτρολογικής μηχανικής, ενέργειας, ηλεκτρονικών, ναυπηγοεπισκευής, αυτοκινήτου, διυλιστηρίων κ.α.

Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν εκπροσώπους βιομηχανικών ομίλων, βιοτεχνιών, μηχανικούς παραγωγής, τεχνικούς διευθυντές, μηχανικούς σχεδιασμού, διαχειριστές ποιότητας, αγοραστές και ειδικούς σε θέματα ανάπτυξης και θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρουν.


Metal Machinery 2018

Ξεχωριστή για τη METAL MACHINERY 2018 είναι η συμμετοχή του Εργαστηρίου Τεχνολογίας και Κατεργασιών της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών, του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, το οποίο και θα προβάλλει τις δυνατότητες παροχής υπηρεσιών με state of the art τεχνικές και παράλληλα θα παρουσιάσει την έρευνα που αναπτύσσει το εργαστήριο μέσα από χαρακτηριστικές εφαρμογές που μπορούν να οδηγήσουν σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ήδη στην έκθεση που φιλοδοξεί να μετατραπεί σε σημείο αναφοράς για την βιομηχανική επανεκκίνηση της χώρας μας συμμετέχουν οι κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αγοράς που αντιπροσωπεύουν περισσότερους από 300 οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η METAL MACHINERY 2018, διοργανώνεται από τις εταιρείες ROTA AE και TEXPO AE και θα ανοίξει τις πύλες της από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου στο Metropolitan EXPO στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Υποστηρικτής της METAL MACHINERY 2018 είναι ο ΣΕΚΕΜ ενώ η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης, www.metalmachinery.gr.

 

Φωτογραφίες

Μπορείτε να κάνετε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση.

 

Μην ξεχάσετε να κατεβάσετε την πρόσκληση για την έκθεση, κάνοντας κλικ εδώ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Φ. & Δ. Καρβέλας Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας μηχανημάτων επεξεργασίας μετάλλου & εργαλειομηχανών τα τελευταία 45 χρόνια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεξαρτησίας 6 Θέση Λαιμός,
193 00 Ασπρόπυργος Αττικής

210-5580808, 210-5247079

210-5580080, 210-5226808

info@karvelas-machines.gr

Search